22 February 2010

Magont

Jag har "Just Read # 2 och # 3" på gång, japp, jag har läst två böcker på två dagar...
Sitter dock i sängen med rejält magont just nu, ska kolla klart på på NCIS första säsongen..sedan ska jag sova...måste upp tidigt imorgon..så jag hoppas att jag mår bättre tills dess.

Jag kom på varför jag faktiskt gillar NCIS, det påminner mig lite om min favoritserie Remington Steele..och lite, pytte lite om Renegade, men mest om Remington Steele..den serien älskade jag verkligen, gör det fortfarande...svårt to break a habit I guess.

Två till har anmält sig till festen, det kommer att bli trångt, väldigt trångt här..har ingen aning om det kommer att fungera ..hmm...och jag vet fortfarande inte vad jag ska äta då :S

Så, det har kommit in en hel del böcker som jag har haft på bevakning, men jag kan och får inte beställa, inga pengar = inga böcker...det gör faktiskt ont i hela kroppen..

3 comments :

 1. Tycker inte du ska ha smörgåstårta om du inte tycker om det!

  Du skulle kunna ha olika trekantsmackor istället, antingen som du gjort i ordning innan, eller så har du mackverkstad och bara ställer fram en massa olika bröd, pålägg, geggor och ostar och så får alla göra precis de mackor de vill ha! Det har jag haft, blev väldigt bra. =)

  ReplyDelete
 2. :) Låter som en bra idé, ska tänka på det nästa gång. Jag har redan beställt smörgåstårtan så det går inte att göra den här gången. Jag har aldrig bjudit på smörgåstårta förut, brukar alltid bli tacos, eller någonting med smördeg..tänkte att jag ska bjuda den här gången på någonting alla verkar älska :)

  ReplyDelete
 3. Haha ok! Ja, jag skulle ju bli överlycklgi iaf. =) Du kan ju göra en egen smörgås till dig iaf.

  ReplyDelete