21 November 2009

Jag förstår inte

Okej, jag måste erkänna, jag förstår inte.
Det är mycket jag inte förstår faktiskt.
För det första, hur kan man jobba med ett material som är så otroligt känslofyllt, emotionellt laddat och bara göra det ..cold...? Jag kände ingenting, absolut ingenting, var bara numb! Inget pirr i magen, ingen knive through the heart, inga känslor överhuvudtaget. Vad är det som har gått fel? Jag har haft fler känslor av att titta på Casino Royale ju!
Jag kan dock inte säga att jag är besviken faktiskt, jag förväntade mig faktiskt inte särskilt mycket trots att jag såg fram emot ikväll, så hade jag låga förväntningar.
Det andra jag inte fattar är hajpen kring Robert Pattinson. Någon borde ge den där stackarn något att äta. Dessutom, och jag vill inte vara elak eller diskriminerande eller något, men jag tycker att han liknar lite den där stackaren i Grey's Anatomy, andra säsongen, som hade lionitis...hans huvud är för stor..och hans jawline är konstig..
Däremot så är Taylor Lautner's body ett highlight...han ser iaf inte lika uthungrad ut som R.P., men barnungen har fortfarande babyfat i ansiktet och är dessutom hela 7 år yngre än mig...:S

Plus för filmen är Graham Greene, Michael Sheen och Dakota Fanning :), tre favoriter...
Nä, nu ska jag gå och lägga mig...utan mardrömmar förhoppningsvis...

No comments :

Post a Comment