29 June 2009

Helt slut

Jag är helt slut idag..det blev en lång dag på jobbet. Började kl 7 som vanligt, jobbade fram till tolv efter en lunchrast jobbade jag på fram till kvart över fem.
Man brukar ju säga att man måste kopiera mycket som sekreterare, men eftersom våran fax-maskin på skrivbordet även är en kopiator så brukar det inte bli så mycket som man måste gå och kopiera framme i lärarrummet. Men idag så skulle jag kopiera ett brev till alla elever i alla klasser..runt 700 elever ..en hel del klasser. Det tog sin lilla tid..fick säkert sitta en timme vid kopiatorn för att utföra detta jobb. Varmt blev det! Med 30 grader ute, sol i rummet och en kopiator som jobbar på högfart...svettigt blev det..och jag satt ju bara och tittade på..haha..sedan fick jag springa till alla olika skolhusen och fördela mina pappersbuntar.
Jag har förresten träningsvärk i benen av att göra ingenting.
Nu sitter jag utomhus..det börjar bli mörkt..och det är en underbar fin kväll...ska dock strax gå och läsa lite i " Girl from Mars" och sedan försöka somna tidigt (en omöjlighet)
Imorron ska det börjas en halvtimme tidigare..får sluta en halvtimme tidigare sen också, men får ingen skjuts så jag måste gå hem en 6 kilometer ungefär.
Annars så händer det inte så värst mycket..Imorron ska jag på bio igen, Coco avant Chanel..får se hur det blir...den här gången är filmen inte dubbad..dock den är på franska..:P

Hej svejs så länge...

3 comments :

  1. Fast det här kom igår eller idag till mig, och det står "Alternativet är struket eftersom du antas till högre prioriterat alternativ." under det jag sökt i andra hand. Och "Slutgiltiga bedömningar (och urvalsresultat) ser du på denna sida efter att urval genomförts." och det står urvalsresultat och sådant som inte stått förut. Så jag kan knappast tro att det kommer försvinna. :)

    ReplyDelete
  2. Skumt skumt. Men alla andra år så har det preliminära beskedet stämt, får hoppas att det gör det nu också. Det är det där med att det står något om "direktantagning". Vi får väl hålla tummarna. Lycka till du med!

    ReplyDelete
  3. 999 står det hos mig. Hos dig?

    ReplyDelete