27 June 2009

Late Night

Det var trevligt igår kväll. Pappa skjutsade mig in till stan - så snäll han är!! Sedan fick jag vänta några minuter sedan kom Roger till mötesplatsen. Nästan fyra år hade det gått sedan vi sågs sist.
Vi promenerade ett tag genom den gamla delen av stan, den är bilfri nu, så alla uteställen, caféer och fikaställen har ställt sina bord och stolar mitt på gatan, vilket är väldigt trevligt. Vi valde ett ställe som såg mysigt ut, med ett stort parasoll i fall att det skulle börja regna plötsligt.
Vi pratade om gamla tider, om nya, om problem och icke-problem, men framförallt så skrattade vi. Som alltid så får han mig att skratta vilket är underbart :)
Det är mycket som vi har gått igenom tillsammans, mycket problem vi har ältat och löst ihop. Men det är inte alltid så lätt att hålla kontakten om man bor så långt ifrån varandra, men vi har lovat oss nu att ses oftare igen. Vem orkar vänta 4 år?
Vi kom dessutom fram till att det är precis 9 år och 1 dag sedan vi träffades för första gången, Hjälp vad tiden går fort när man har roligt!!!


Han vägrade att låta mig gå hem ( tar ca 35 minuter om man går fort) klockan var mycket och han ville absolut att jag skulle ta tåget (nån form av pendel) hem..sagt och gjort ( visst, jag bråkade lite..sa att om han inte ville att jag skulle gå hem själv skulle han ju kunna gå hem med mig och sedan ta tåget tillbaka till stan..men det ville han inte ..konstigt nog..hahahahaha)

Jag var hemma sent sen, men kunde trots trötthet och huvudvärk inte somna, så jag låg och läste fram till småtimmarna..sen drömde jag en massa mardrömmar, på grund av total mörker i mitt rum sov jag länge..vaknade emellanåt ty det regnade så mycket (men det är otroligt varmt ute!!)..så regnet blev till en faktor i mina mardrömmar också..Idag är jag Miss Zombie.

Idag var det egentligen tänkt att mamma o pappa skulle åka till syrran och hjälpa henne städa lite..men fröken är tydligen för trött för det. Jag ska försöka slappa lite idag..kanske börja göra ett halsband..men framförallt läsa :)

Såg nyss att trashionista har lagt ut en rescension om Molly's Millions. Vilket sammanträffande!
Här är länken.

Ikväll så kommer våra grannar på middag, ska bli trevligt! Efter det jag kanske ska träffa en kompis, biobesök kanske...får se...Nu är det iaf dags för lunch.

1 comment :