17 December 2009

Coming Clean

Ok, jag erkänner, jag har gett upp angående vikten. Finns en massa annat som går före faktiskt ( försöker påminna mig om det när jag mår som sämst, när jeansen är för tajta eller jag ser ut som en..nej, no visuals here!) Jag har haft problem med fotleden, till detta de ca 50cm snö och kylan (-10 grader), så har det varit extremt svårt att motivera mig själv att gå ut och gå, tyvärr. Jag har inte motionerat mer än jag har varit tvungen till, det vill säga, till/från bussen, till skolan, till busshållplatsen genom Muppsala. Jag blev kär i en tunn kofta i söndags, på Vero Moda, tyvärr så övertygade jag mig själv att jag inte behövde den, så i måndags, och igår gick jag på Vero Moda i Muppsala, men de hade inte den, typiskt.
Eftersom jag använder mat för att belöna mig själv, inte bara mat, utan även dricka med socker i, massvis med socker, och jag har tyckt att jag var värd en belöning nästan varje minut under de senaste dagarna, så ja, där har ni svaret till varför jag har gett upp angående vikten.

Idag så skulle de komma hit och byta lås. Jag hatar sånt, verkligen! Jag vet aldrig när de kan tänkas dyka upp, och jag lyckas alltid vara hemma de dagarna någon kommer hit för att byta ut eller göra någonting ( aldrig på skoldagar). Det vill säga att jag är livrädd att gå in i badrummet..att duscha..att sova länge osv...jag bara sitter hela dagarna och lyssnar..ja, precis..lyssnar. Idag så försökte jag använda min första lediga dag på jullovet till att städa...om jag ändå bara skulle sitta och lyssna, vill säga. Så jag städade hela mitt rum..alla gamla tidningar (Solo, Cosmo, Empire och Total Film) fick flytta in i mitt städskrubb, även alla gamla studiegrejor, det vill säga, kompendier, anteckningsböcker osv. fick plats där.
Dammsugning av hela lägenheten åtföljde, samt diskning, vikning av kläder och nytvättade sängkläder i andra sängen, plus lite annat smått och gott haha.

Igår så skrev jag som sagt min sista tenta för i år, en "salstenta", eller en "labbtenta" är kanske ett bättre ord. Ooohhh hjälp vad svår den var..även fast det var mest "ja" eller "nej" svar..men kan man inte, så kan man inte...tänk om man chansade fel! Läraren sa att han skulle ha rättat de tills imorron, får väl hoppas att det inte förstör hela julen.

Tyvärr så var jag inte med på den avslutande julfesten, vilken fegis jag är. Även fast en kille i min grupp skrev ett "tjat-mejl" till mig att jag skulle komma. Nej, jag kände inte för det, jag blir alltid livrädd inför sådana tillställningar..och de enda som jag har pratat med lite mer i år skulle inte gå..och då kände jag att jag inte heller ville. Dessutom så vet jag aldrig vad man ska ha på sig till sådana tillställningar. Jag är ju ändå alltid den som är felklädd, oavsett vad. Jag och kläder..det fungerar inte så bra det. Ingen aning hur jag ska klä mig efter min ålder och efter min figur..och tillkommer det ett ändamål också då är jag helt lost..vilket är väldigt synd.

Jag har nu kommit fram till att jag ska klä mig efter bekvämlighetsfaktorn istället för att vara fin på julafton. Ska ha gamla gråaktiga så kallade "finbyxor" , problemet med "finbyxor" och mig är att jag har dumma dumma höftben som sticker ut, oavsett hur tjock jag är(eller smal för den delen) de syns alltid. Jag vägrar att ha på mig högtskurna byxor, de flesta jeansen slutar antingen precis nedanför eller precis ovanför, vilket är bra :), de som inte gör det klarar jag inte av att ha på mig alldeles för länge, för det gör faktiskt ont!..Problemet med "finbyxor är att de alltid slutar precis på höftbenen, har inte hittat ett endaste par som inte gör det...så då måste jag köpa en storlek större än vad jag har..och tro mig, de sitter inte bra..min bakdel blir dubbelt så stor då....hursomhelst, så ska jag ha en billig top i en konstig grön färg från HM, och en kavajliknande kofta i lila/violett, också från HM över...ska försöka göra ett halsband som passar till...det blir bekvämt, men inte så snyggt och väldigt missmatchad..haha...Who cares :)

Har fått några fler böcker idag..hoppas att det finns något läsbart....

Är mest intresserad av den här:

Bilderna är även idag tagna med min iPhone, har inte orkat ladda kameran ännu...

Nu ska det bli läsning, mys och lek ...:)
Skönt att vara ledig...:D :D :D

1 comment :

  1. Ooooh, I spy with my little eye AUDREY, WAIT! You're going to LOVE that book, it's amazing! No idea what this post is about, sorry, but I couldn't resist commenting on Audrey. :D Enjoy your booooks! :)

    ReplyDelete