11 July 2009

Semester

Äntligen har jag semester..sedan i förrgår kl. 15.00. Fick en liten present av min chef också. Ett presentkort på en bokaffär för 50 CHF, det vill säga något över 350 kronor. Det kommer man hyfsat långt med. Juppie.
Igår gick jag ner på stan, det tog ca 45 minuter, åt på McDonalds, köpte fler pärlor, gick o kollade på Sony Vaio Pink som jag förhoppningsvis snart har råd att köpa!!!!!! Sedan fick jag gå hela vägen hem igen...Jag behövde verkligen lite motion. Jag ser faktiskt fram emot att komma hem igen snart, så att jag kan bestämma själv över vad jag vill äta och när och har tid till motionsrundor osv.
Bokade in två biobesök på lördag *fröi*!
Nu ska jag strax ut på en liten promenix och ikväll blir det bio igen...Äntligen ska jag få se Ice Age 3 :)2 comments :

  1. hej queen n! hur gick det med ansökningarna? blir bibl. på distans för mig, förhoppningsvis. är bara den lilla frågan om poängen jag ska ta först. =)

    Kinsellas nya måste jag ju ha! går bums till adlibris.

    ReplyDelete
  2. Vad kul, grattis! Men ska du tacka ja eller? Du hade sökt några andra utbildningar också va? Man har ju till den sista juli på sig.

    För mig känns det helrätt. jag tänkte bli gymnasielärare ett tag, men sedan kom jag på att det inte var det jag ville egentligen.

    ReplyDelete