20 July 2009

Happiness is...

The Queen is back in her little kingdom :)

Konstigt att så små saker kan göra mig lycklig. Jag vaknade kl. 4 i morse, hur pigg som helst. Tyvärr så regnade det stora högljudda droppar mot mitt fönster, så ingen tidig och skön morgonpromenad för mig idag. Istället så lyssnade jag på skön musik och njöt av ledigheten, den tidiga morgonstunden och tystheten i huset. Nya grannen verkar ha flyttat in och jag har inte hört ett enda ljud än!! Ingen som diskar mitt i natten eller tidigt på morgonen, ingen som springer upp och ner trapporna femhundratusen gånger per dag/natt med tunga skor, skönt!

Jag lyckades till slut somna igen..men vaknade runt 9, låg dock kvar i sängen till 11..(vad hände med de dagarna där jag kunde sova till 11? Börjar jag äntligen bli vuxen? Jag har även slutat frysa, går runt i linne hela dagarna och har alla fönster öppnade...weird!!!).

Till lunch blev det mina knäppis mackor ( har inte hunnit köpa färsk sallad än, så ingen kycklingsallad idag)..bröd, majonnäs, kalkon, ost, aromat och lök, därtill två koppar espresso. Lunchen serveras förstås i vardagsrummet till tyska nyheter på tv...ååååh vad jag har saknat mina morgonrutiner!

Det blåser en hel del ute, jag ska pyssla lite i mitt rum..måste främst hitta någon plats åt mina böcker...hade hela 16 böcker med mig hem!! (Don't ask hur jag fick plats med dem i väskan!) och fick 3 till i lördags..Jag har inte mer plats i min bokhyllor!!!!

Jag blir mer och mer frustrerad pga mitt hår. Även frisören sa senast jag klippte mig att det ser hemskt ut, försökte övertala mig att boka en ny tid så att han skulle kunna fixa det. Men jag är rädd att det bara blir värre! Ville dessutom klippa lugg ( jag har nån konstig föreställning att jag skulle kunna se något äldre ut med en sådan) men han vägrade..sa att jag hade alldeles för lite hår för det...aaaaarrgh!

No comments :

Post a Comment