24 March 2010

plugg

Förresten...

Jag gick in på studera.nu igår, med ambitionen att söka någon kurs i litteraturvetenskap eller dylikt. Någonting som har med litteratur att göra och går att plugga på distans..jag pluggar ju ändå 100% just nu..

Jag tänkte att eftersom ca 90% av alla mina kurskamrater har pluggat litteraturvetenskap så kanske det skulle kunna vara en bra merit att ha. Jag började duktigt. Skrev in "litteraturvetenskap" och kryssade för rutan "distansstudier"...men sedan blev det sämre...
till slut så lade jag till en utbildning som hette: "På spaning efter existentiella rum: litteratur, kultur och religion 30hp"..hmm..vad säger det om mig...blippade förbi alla utbildningar som hette litteraturvetenskap A eller Gr...fastnade för ovanstående..hm...hittade dock två intressanta kurser: " Jane Austens värld 7,5hp Blandade tider," och "Kvinnliga huvudpersoner - Jane Eyre med flera"....menmenmenmenmenmen...jag fick för mig att söka på religionsvetenskap D...(hallå, jag ska inte plugga religionsvetenskap..jag ska försöka hitta något som kompletterar min utbildning!!!!!)...det slutade iaf med att det just nu står som prioritering 1: "Religionsvetenskap med inriktning mot historiska perspektiv D 30hp Dagtid,
Internetbaserad distansunderv, Helfart (100%), Fristående kurs,
Högskolan i Gävle, Ortsoberoende" ....Religionsvetenskap..i Gävle av alla ställen..är det bara jag som tycker att det är roligt? Hur ska jag hinna med Religionsvetenskap D när jag ska ha en 5-veckors praktik och ska skriva en masteruppsats? Någon som kan svara på detta?
Jag hoppas att jag kommer to my senses och byter prioritering till någon litteraturvetenskapskurs...för vem kan plugga 60hp på bara 1 termin?????? Super Woman I'm not!

1 comment :

  1. yay gävle! =)

    Klänningen fanns på http://www.dorothyperkins.com/ men var out of stock nu. :( det är en sida som har mycket plus size-kläder, men vanliga också tror jag?

    Kul att du ska göra mina recept också! Säg till om något är med som jag inte skrivit ut receptet på!

    ReplyDelete