29 October 2009

Framtiden

Kunde inte sova...inte än. Ska försöka påbörja en lista över allt som jag ser fram emot! :

 • 5. November --> Discshoppaket med amerikanskt godis/choklad och Star Trek på Blu Ray!
 • Någon gång nästa vecka --> G.I. Joe på Blu-Ray (Hjärndöd film, men det finns ögongodis i form av Channing Tatum och action-scenen i Paris är skit-kul, framförallt för geografin inte stämmer nånstans..haha..man kan ju inte åka mot La Défense ifrån Triumfbågen och komma till Notre Dame..eller till Eiffeltornet..haha..
 • 12 November --> Klippning!
 • 13 November --> 2012 på bio! (Älskar Emmerich filmer, genial tysk humor..)
 • 20 November --> New Moon ( behöver jag säga mer?)
 • December --> Jag är ingen Jul-människa, har jag aldrig varit. Men det är något med Adventstiden som gör mörkret vackrare på något sätt. Tänker på glögg och självbakade kakor....om någon är intresserad --Glögg/kakor kväll, kakbakning osv..hör av er :)
 • 18 December --> Avatar ( är dock tveksam om jag hinner se den före Jul, ska ju åkas en hel grupp till Stockholm för att kunna avnjuta filmen på 3D!)
 • 29 Januari --> Mamma kommer på besök!!!

Så, nu vet jag inte mer..eller vet ej de exakta datumen...
Nytt försök att gå och lägga mig....Såg precis att jag fortfarande är en Bean-Girl..haha.. jag står fortfarande med på listan, efter alla dessa år. Kul. " You know James.... I was always better" " (Goldeneye)

1 comment :

 1. Hej!
  Tack så mycket. Folk säger att jag är stark och modig och sånt, men jag känner inte riktigt det. Jo, lite att jag ska skydda Viktor med allt jag har, det känner jag. men annars känns det inte som att jag gör så mycket. Men andra kanske hade orkar och gjort mycket mindre.

  Igår simmade jag igen. Jag tänker att jag får uthärda att jag inte är så snygg i baddräkt just nu, för genom att simma kommer jag ju att bli snyggare!

  Jag såg att discshop börjat med amerikanskt godis, hemskt roligt! Vill också beställa.

  Om du inte vill ha nya Marian Keyesboken kan jag köpa den av dig. =) Men jag gillar de nya, vad är det du inte gillar?

  ReplyDelete