29 May 2009

Queen of Books

Vodka + bara 3 timmar sömn = ingen bra idé.
Ska gå och sussa strax...

Fick äntligen hem Twilight boxen


Jag är rädd att kommer att förstöra dem när jag läser..funderar allvarligt på att läsa klart de på laptopen, istället för i bokform..eller köpa de en gång till på pocketshop eller nåt, hur korkad är inte jag?

Ska gå lägga mig nu..sovmorgon imorron..Härligt :D

Varför är brittisk/irländsk chick-lit bättre än amerikansk?

5 comments :

 1. Jag tycker också detta! Tror de brittiska får till närvaron och igenkänningsfaktorn bättre. Och har bättre humor! Men av de amerikanska gillar jag Meg Cabot rätt bra. Jobbar på en c-uppsats om chick lit just nu. :D

  ReplyDelete
 2. :) Ja, precis. Det är lättare att identifiera sig med karaktärerna i brittiska/irländska böcker...
  Låter intressant, du förenar plugget med nöje! Är det din första C-uppsats?? Lycka till!

  ReplyDelete
 3. Ja, det är min första. Känns som om jag äntligen börjar komma igång, läste egentligen kursen förra våren. Ska hinna klart senast till kursstart i höst!

  Jag blev lite trött på alla uppsatser där folk jämförde två svåra texter med varandra och sånt där, och kände att chick lit och liknande också förtjänar lite forskning och cred. =)

  Har du skrvit många c-uppsatser eller?

  ReplyDelete
 4. Jo, det låter självklart mycket mer intressant än en jämförelse av två texter, absolut. Vad har du för vinkling på det hela??
  Nope, C-uppsatsen som jag lämnade in precis är min första, eller ja, den första som jag har lyckats färdigskriva och inlämna! Borde också ha skrivit den på förra våren. Har tidigare misslyckats skriva klart en C-uppsats i historia..

  ReplyDelete
 5. Tror det blir att jag tycker vissa chick litromaner är en slags bildungsroman. Samt att de har drag av klassiska flickböcker, anne på grönkulla i synnerhet.

  jag ska titta på Shopaholic och Meg Cabots Queen of Babble.

  ReplyDelete