28 May 2009

Queen N writing

Och så sitter man här i mysrummet, medan regnet plaskar mot fönstret försöker jag hitta någon form av intelligens i min dammiga hjärna och skriva klart C-uppsatsen, som på något konstigt sätt har krympt till 28 sidor under natten.
Det ser mörkt ut för seminariet idag, och kostnaden att lämna igen alla mina böcker nästa vecka istället kommer att vara skyhög!
Jag hoppas att tentan går att skriva även utan det här sista seminariet. Varför får man alltid ångest när man "skolkar", varför hör man alltid mammas röst i bakhuvudet? Hon är ju för f*n flera hundra mil härifrån! Konstigt att jag kan gå emot de flesta regler som de har satt upp när man bodde hemma, såsom att inte äta i sängen eller framför tvn, att alltid äta upp det som ligger på tallriken, alltid städa upp i köket efter måltiden och aldrig dricka direkt ur flaskan. Att inte sova längre än till 9 på helger, och 7 på vardagar. Och så vidare...


Så, nu ska jag låta inspirationen flöda....och se fram emot en kväll med en stooooooor chipspåse, choklad, orangina och tredje Twilight boken ( visst låter det bättre än att sitta inne i centralen och titta på gubbar som går runt och letar efter pantflaskor i soporna?)

No comments :

Post a Comment